Kan ik mijn bevestigde verkoop annuleren?

Kan ik mijn bevestigde verkoop annuleren?

Na orderbevestiging kun je de verkoop niet meer ongedaan maken. Wanneer artikelen worden gekocht op Hypeboost, komt er een overeenkomst tot stand tussen jou en de particuliere koper. Op dit moment heeft de koper al voor het artikel betaald en verwacht hij/zij dat de transactie wordt voortgezet.

Als je een verkoop niet voltooit (dit noemen we een 'flake'), kun je een boete en een eenmalige waarschuwing krijgen. Na je tweede flake loop je het risico dat je account voor onbepaalde tijd wordt geblokkeerd.
    • Related Articles

    • Kan ik mijn afleveradres wijzigen?

      Afhankelijk van de status van je bestelling en hoe je betaald hebt, kunnen we het adres wijzigen. We kunnen een adres niet wijzigen wanneer je met Klarna hebt betaald. Dit komt door hun algemene voorwaarden. Als je nog geen trackingscode hebt ...
    • Kan ik de aankoop annuleren, retourneren of ruilen voor een andere maat?

      Alle verkopen met Hypeboost zijn definitief. Wanneer je artikelen koopt op Hypeboost, komt er een overeenkomst tot stand tussen jou en de particuliere verkoper. Hypeboost is geen partij bij deze overeenkomst. Sluit je als consument een overeenkomst ...
    • Kan ik mijn listings tijdelijk deactiveren?

      Als je tijdelijk niet kunt verkopen omdat je op vakantie gaat of om andere redenen even afwezig bent, gebruik dan gewoon de vakantiemodus voor je listings. Deze optie vind je in je account en stelt je in staat om je listings tijdelijk te deactiveren.
    • Kan ik mijn verkoopaccount delen met anderen?

      Verkopers kunnen hun account nooit delen met andere verkopers. Als blijkt dat dit het geval is, wordt het betreffende account direct geblokkeerd.
    • Waar kan ik als verkoper mijn bankgegevens (IBAN) wijzigen?

      In je accountinstellingen kun je de informatie over je persoonlijke en bankgegevens wijzigen. Na de wijziging worden je volgende betalingen op je nieuwe rekening uitgevoerd.